ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Δείτε αναλυτικά την γκάμα υπηρεσιών που προσφέρουμε στους πελάτες μας.

Αρχιτεκτονικές – Στατικές Μελέτες

Η αρχιτεκτονική μελέτη είναι το βασικό στοιχείο μίας επιτυχημένης κατασκευής. Κατά την εκπόνηση μιας αρχιτεκτονικής μελέτης λαμβάνουμε υπόψιν τις ανάγκες και απαιτήσεις των πελατών μας παράλληλα με την μοναδικότητα του εκάστοτε χώρου. Η στατική μελέτη γίνεται με γνώμονα την τήρηση των αρχιτεκτονικών μελετών ακολουθώντας όλους τους σύγχρονους κανονισμούς.

Έκδοση Οικοδομικών Αδειών

Η οικοδομική άδεια είναι απαραίτητο κομμάτι στη κατασκευή ενός έργου. Περιλαμβάνει μια σειρά μελετών όπως οι αρχιτεκτονικές και στατικές παράλληλα με την ισχύουσα νομοθεσία περί έκδοσης αδειών δόμησης. Πρέπει να δίνεται πάντα ιδιαίτερη βαρύτητα και συνέπεια για το σωστό αποτέλεσμα. Η εταιρία μας αναλαμβάνει όλες τις διαδικασίες για την διεκπεραίωση της, από τις αρχικές ενέργειες που πρέπει να γίνουν έως και την τελική έκδοση της.

Κατασκευή και Επίβλεψη

Η εταιρία ΜΑΡΚΑΤ αναλαμβάνει την κατασκευή έργων με υπευθυνότητα και συνέπεια τόσο στον ιδιωτικό όσο και στον δημόσιο τομέα. Σκοπός μας είναι η καλύτερη δυνατή διαβίωση του ανθρώπου στο χώρο γι’ αυτό και μπορούμε να σας παρέχουμε λύσεις «με το κλειδί στο χέρι» (turn key solutions), έχοντας την εμπειρία και την σωστή γνώση. Η συνεργασία μας με εξειδικευμένα συνεργεία, καθώς και ο διαρκής έλεγχος της ποιότητας και του κόστους των εργασιών, σας εξασφαλίζει την υψηλή ποιότητα και ασφάλεια της κατασκευής.

Ανακαινίσεις

Η ΜΑΡΚΑΤ αναλαμβάνει την ανακαίνιση του χώρου σας είτε με απλές εργασίες που θα εκσυγχρονίσουν και θα ανανεώσουν την κατοικία σας ή τον επαγγελματικό σας χώρο είτε με μία ριζική αλλαγή που θα τον αναβαθμίσει ποιοτικά και θα σας παρέχει την απόλυτη ασφάλεια, αισθητική και πολυτέλεια που εσείς θέλετε. Παράλληλα προτείνουμε επεμβάσεις για την ενεργειακή αναβάθμιση του χώρου ή του κτιρίου σας που θα σας διασφαλίσει την ποιοτικότερη διαβίωση και ταυτόχρονα μείωση των ενεργειακών απαιτήσεων του σε αυτό.

Ενεργειακή Αναβάθμιση

Η ενεργειακή αναβάθμιση ενός κτιρίου περιλαμβάνει μια σειρά ενεργειών που αποσκοπούν στην μείωση των ενεργειακών αναγκών του για θέρμανση και ψύξη καθιστώντας το όσο το δυνατόν λιγότερο ενεργοβόρο. Ορισμένες από τις προτεινόμενες ενεργειακές παρεμβάσεις που σας παρέχουμε είναι οι εξής: Η εξωτερική θερμομόνωση τοίχων, η μόνωση οροφής, η αντικατάσταση κουφωμάτων καθώς και η αναβάθμιση συστημάτων θέρμανσης – κλιματισμού – ζεστού νερού.

Πιστοποιητικά Ενεργειακής Απόδοσης

Αναλαμβάνουμε την έκδοση πιστοποιητικού ενεργειακής απόδοσης (ΠΕΑ). Η έκδοσή του είναι απαραίτητη σε κάθε αγοροπωλησία ή ενοικίαση ακινήτου και αποτυπώνει την ενεργειακή κλάση του ακινήτου. Η ενεργειακή επιθεώρηση περιλαμβάνει και προτεινόμενες ενέργειες βελτίωσης της ενεργειακής του κλάσης, έχοντας ισχύ για 10 έτη. Παράλληλα αναλαμβάνουμε και την ένταξη σας στο πρόγραμμα Εξοικονόμηση Κατ’ Οίκον που πρόκειται να βελτιώσει την ενεργειακή απόδοση του σπιτιού σας.

Νομιμοποίηση Αυθαιρέτων

Αναλαμβάνουμε την νομιμοποίηση όλων των αυθαίρετων κατασκευών σύμφωνα με τον Ν. 4178/2013 ο οποίος δίνει την δυνατότητα σε ιδιοκτήτες ακινήτων να νομιμοποιήσουν αυθαίρετα τμήματα των νόμιμα υφιστάμενων ακινήτων τους αλλά και για την ρύθμιση εξ’ ολοκλήρου αυθαίρετων κτισμάτων. Ανεξάρτητα με την νομιμοποίηση, για κάθε δικαιοπραξία που συντάσσεται όπως πώληση, γονική παροχή κτλ. είναι απαραίτητη η προϋπόθεση έκδοσης βεβαίωσης μηχανικού περί μη ύπαρξης αυθαιρεσιών.

Επικοινωνήστε μαζί μας για μία συνάντηση.